Acerca de

Een unieke kans voor een paraveterinair om in een super leuke praktijk te werken met de leukste dieren die er zijn; katten!

Kattenkliniek Felicare te Soest is een van de vijf Cats-only klinieken die Nederland rijk is. Wij openden in 2015 onze deuren en zijn een zelfstandige kliniek. Inmiddels weten veel katten(eigenaren) uit Soest en ruime omstreken de weg naar onze kliniek te vinden. Zoveel, dat wij nu toe zijn aan een gedreven paraveterinair met uiteraard een passie voor katten.

 

Wij hebben een zeer fijn en gemotiveerd klantenbestand dat bewust kiest voor een katvriendelijke benadering en onze expertise op het gebied van kattengeneeskunde.Wij werken uiteraard volgens het Cat-Friendly Goud niveau van de ISFM.

Wij zoeken een allround paraveterinair. Jouw werkzaamheden zullen heel divers zijn. Samen met de dierenartsen zorg je voor het reilen en zeilen in de kliniek. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Ervaring is een pré, maar als je snel leert en zaken makkelijk oppakt is dat minder belangrijk. Wel vragen wij een afgeronde opleiding paraveterinair / diploma paraveterinair.

 

Belangrijk vinden wij, dat je het net zo leuk vindt als wij om met katten te werken en begrijpt dat katten er van houden dat er rustig met ze wordt omgegaan. Daarnaast is het uiteraard van belang klantvriendelijk te zijn en onze klanten goed te woord te kunnen staan, zowel aan de balie als aan de telefoon. Dat betekent het inschatten of een probleem spoedeisend is, algemene informatie over (ver)zorg(ing) en over verstrekte medicatie. Verder ben je in staat om snel te schakelen en prioriteiten te stellen in soms hectische situaties.

Wij beschikken over apparatuur voor bloedanalyse, digitale röntgen (ook dentaal), in-huis testen voor ontlasting en bloed en natuurlijk ook een goed uitgeruste operatiekamer met gasanesthesie.

Wij bieden een baan voor 16-20 uur per week, de dagen zijn in overleg. Je hoeft bij ons geen diensten te draaien. Bij verdere groei van de praktijk is er de mogelijkheid om, indien gewenst, meer uren te komen werken. Daarnaast zouden wij het fijn vinden als je bij vakantie van een van de dierenartsen meer zou kunnen en willen werken. Salariëring is afhankelijk van ervaring, maar de richtlijn is de CAO voor paraveterinairen. Startdatum is in overleg, maar kan per direct.

Wil jij werken in een klein gezellig team, met de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen tot een top katten-paraveterinair? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar office@kattenkliniekfelicare.nl

Drie Katten die

Vacature paraveterinair!