Helaas kan de open dag op 16 mei in verband met de maatregelen rondom het coronavirus logischerwijs niet doorgaan.

 

April: Vilt en klitten

Deze periode van het jaar zien wij veel katten met vilt en klitten in de vacht. Bij de langharige katten ontstaan deze vaak als ze zich slecht laten kammen. Maar ook bij de kortharige katten zien wij het met enige regelmaat. Vaak heeft dit een medische oorzaak. Maak daarom altijd een afspraak om dit uit te laten sluiten. Is er eenmaal vilt ontstaan, dan rest alleen nog het scheren van deze plekken. Preventief kan je ter ondersteuning Redonyl capsules door de voeding mengen. In de maand april zijn deze extra aantrekkelijk geprijsd door de 20% korting!

Mei: Werken voor je brokjes is goed voor lichaam en geest.

Houd je kat bezig, ook tijdens alle thuiswerkuurtjes (al hopen we natuurlijk dat we deze inmiddels achter ons hebben kunnen laten). Vooral binnenkatten hebben de neiging tot overeten en daardoor overgewicht. Maar eigenlijk is het goed voor álle katten. Voedselverrijking, beter bekend als werken voor je brokjes. Het levert veel geestelijke en lichamelijke voordelen voor de kat. En om er voordelig aan te beginnen trappen we Mei af met een mooie korting van 20% op de Piplino voerdispenser.

Juni: Chipmaand

Ook dit jaar weer in Juni, de alom gewaardeerde chipactie! De gehele maand chippen wij alle katten tegen een voordelig tarief. Dit is uiteraard inclusief de door ons verzorgde registratie!
Bovendien kan je langskomen om gratis te laten controleren of de chip (nog) goed geregistreerd staat.

Gratis toedieningsservice

Heeft u moeite met het toedienen van tabletten of pipetten ? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis toedieningsservice.

Dus heeft u problemen met het geven van (ontwormings)tabletten of het aanbrengen van (vlooien)pipetjes, dan kunnen wij deze zorg uit handen nemen. Deze gratis service geldt voor alle pipetten en tabletten die bij ons zijn aangeschaft.

© 2015 door Kattenkliniek Felicare. Gemaakt met Wix.com

  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon

KATTENKLINIEK FELICARE, NIEUWEWEG 14 A, 3765 GD, SOEST, 035-7370425

Privacybeleid