Oktober Seniorcheck

De gehele maand oktober staat in het teken van onze senior katten. Net als kittens hebben ook oudere katten specifieke behoeften. Zo kan je denken aan aanpassing van de voeding, afgestemd op de veranderende behoeften van het ouder wordende lichaam. En ook misschien wel in het verloop van bepaalde aandoeningen die we juist bij oudere katten zien. Om onze senioren een gezonde oudere dag te geven en problemen tijdig op te sporen hebben we deze maand twee voordelige actiepakketten voor alle katten ouder dan 10 jaar.

Pakket 1: Uitgebreid lichamelijk onderzoek, urineonderzoek en bloeddrukmeting

Pakket 2: Uitgebreid lichamelijk onderzoek, urineonderzoek en bloedonderzoek naar nierfunctie, schildklierfunctie en suikerspiegel en een bloeddrukmeting.

De sterk gereduceerde kosten voor deze paketten bedragen respectievelijk € 49.95 en € 99.95. (i.p.v. €73.95 en €158.15)

LET OP: U kunt uitsluitend van deze actie gebruikmaken als u bij het maken van de afspraak vermeldt dat het om de oktoberseniorencheck gaat.

Interactieve voerbakken

We hebben weer nieuw interactieve voerbakken/slow feeders.  Ook geschikt voor beginnende puzzelaars. Voorkom verveling, beperk overgewicht en verminder braakklachten door je kat te laten werken voor zijn brokjes.

Kom dus snel langs en we leggen je alles haarfijn uit.

Gratis toedieningsservice

Heeft u moeite met het toedienen van tabletten of pipetten ? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis toedieningsservice.

Dus heeft u problemen met het geven van (ontwormings)tabletten of het aanbrengen van (vlooien)pipetjes, dan kunnen wij deze zorg uit handen nemen. Deze gratis service geldt voor alle pipetten en tabletten die bij ons zijn aangeschaft.

© 2015 door Kattenkliniek Felicare. Gemaakt met Wix.com

  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon

KATTENKLINIEK FELICARE, NIEUWEWEG 14 A, 3765 GD, SOEST, 035-7370425

Privacybeleid