Bloeddrukmeting cadeau in oktober

Oktober staat in het teken van onze seniorenvriendjes. Wist je dat veel oudere katten een verhoogde bloeddruk hebben? En dat je hier in eerste instantie helemaal niets van merkt! Daarom hebben wij in onze seniormaand een hele mooie aanbieding voor alle katten ouder dan 7 jaar. Als je in oktober een afspraak maakt voor een seniorencheck inclusief bloedonderzoek, dan zullen wij gratis de bloeddruk van de kat meten. Geef wel even bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding. Dan houden we er rekening mee met de tijdsplanning. Meer informatie over een hoge bloeddruk bij de kat vind je hier op onze website.

Gratis tekenkaartje

Tot 31 augustus kan je op de kliniek een gratis tekenkaartje ophalen (zolang de voorraad strekt). Gelukkig zijn katten minder gevoelig voor diverse, door teken overgebrachte ziekten. Het is natuurlijk wel heel vervelend voor de kat als ze teken heeft en bovendien bestaat het risico dat er zo ook teken in huis komen. Hoeveel katten slapen er bijvoorbeeld niet op bed? Wil je een teek snel en veilig verwijderen? Dan kan het tekenkaartje uitkomst bieden. Daarnaast kan je natuurlijk gebruikmaken van een goed preventief middel. Gebruik NOOIT een middel voor honden, deze zijn absoluut ongeschikt voor katten! Heb je bij je kat een teek verwijderd, dan kan je deze ook gratis laten controleren op de diverse ziekten via de tekenscanner (zie de video hieronder).

Gratis toedieningsservice

Heeft u moeite met het toedienen van tabletten of pipetten ? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis toedieningsservice.

Dus heeft u problemen met het geven van (ontwormings)tabletten of het aanbrengen van (vlooien)pipetjes, dan kunnen wij deze zorg uit handen nemen. Deze gratis service geldt voor alle pipetten en tabletten die bij ons zijn aangeschaft.

  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon

KATTENKLINIEK FELICARE, NIEUWEWEG 14 A, 3765 GD, SOEST, 035-7370425

Privacybeleid

© 2015 door Kattenkliniek Felicare. Gemaakt met Wix.com