top of page

SECOND

OPINION

Het komt zeer regelmatig voor dat mensen onze kliniek bezoeken voor een second opinion. Omdat eigenaren graag nog eens de mening horen van een andere dierenarts of niet tevreden zijn over de behandeling  tot nu toe. Of gewoon om te horen of er niet meer mogelijk is dan tot nu toe is gedaan. En ook veelal omdat wij ons helemaal hebben toegelegd op de kattengeneeskunde en hierdoor over een hoog kennisniveau beschikken en vaak nét dat beetje extra kunnen betekenen.

 

Als u bij het maken van een afspraak aangeeft dat het om een second opinion gaat dan plannen wij extra tijd in voor u en uw kat. Uw kat wordt uiteraard helemaal nagekeken, maar daarnaast is het ook belangrijk om van de eigenaar te horen wat er tot dan toe gedaan is. Heeft u uitslagen van de behandelingen tot nu toe, dan is het handig deze mee te nemen.

Samen met u wordt uiteindelijk een plan gemaakt afhankelijk van de bevindingen en mogelijkheden.

 

E-consult

 

Heeft u een medische vraag over uw kat maar woont u te ver weg om langs te komen bij onze kattenkliniek? Wij bieden u ook de mogelijkheid om per e-mail een vraag te stellen aan onze ervaren kattendierenartsen.

Vragen kunnen gestuurd worden naar info@kattenkliniekfelicare.nl  met als onderwerp E-consult en uw naam.  Is uw kat reeds bij een dierenarts geweest stuurt u dan indien mogelijk de uitslagen van voorgaande onderzoeken mee.

De kosten van een e-mail consult bedragen 44 euro.  U kunt dit bedrag overmaken naar NL51RABO 0300 6004 88  o.v.v. uw naam en de datum. Zodra uw betaling binnen is ontvangt u binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag.

 

Deze service is bedoeld voor eigenaren die te ver weg wonen om  klant te zijn / worden bij Kattenkliniek Felicare, maar die wel graag advies of een second opinion willen over hun kat, en dus gebruik willen maken van de expertise van onze kattendierenartsen.

Klanten van Kattenkliniek Felicare kunnen uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met de kliniek voor kosteloos overleg met een dierenarts.

bottom of page