top of page

Sociale media

Wij maken gebruik van sociale media om je op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen, informatie en producten, een kijkje achter de schermen en grappige foto’s en video’s. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Aan het gebruik van sociale media zijn geen voorwaarden vanuit Kattenkliniek Felicare verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het socialemediaplatform.

Contact met Kattenkliniek Felicare via sociale media:

Als je via sociale media een vraag aan ons stelt, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam, zodat we op je bericht kunnen reageren.

Advertenties van Kattenkliniek Felicare op sociale media:

Wij maken soms gebruik van de advertentiemogelijkheden van socialemediaplatforms. We tonen je advertenties op basis van de gegevens die het socialemediaplatform met jouw toestemming verzamelt, bijvoorbeeld dat je ons volgt, geïnteresseerd bent in katten of dat je in een bepaalde regio woont. Welke gegevens socialemediaplatforms van jou verzamelen, daar hebben wij geen invloed op. Dit staat in de eigen voorwaarden van het socialemediaplatform vermeld en is vaak ook te beheren in de instellingen van jouw sociale media profiel.

bottom of page