top of page

Snoes kan op avontuur


Snoes doet haar naam eer aan, het is een alleraardigst, snoezig poesje van 6 maanden. De hele familie is zeer begaan met hun Snoes. En omdat haar eigenaresse een tijd op de dierenambulance gewerkt heeft, weet ze ook hoe belangrijk het is om te zorgen dat een kat gechipt is. Regelmatig kwam zij dieren tegen die geen enkele vorm van identificatie hadden. En dan is het heel moeilijk om de eigenaar van het gevonden dier te achterhalen. Een chip is het middel bij uitstek om jouw dier te identificeren. Aan deze chip worden de gegevens van de eigenaar gekoppeld en zodra het dier gevonden is, kan door middel van een reader het nummer afgelezen worden. De eigenaar kan dan snel achterhaald worden. Wij van Kattenkliniek Felicare zorgen dat alle door ons gechipte dieren ook geregistreerd worden bij de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG). Het enige wat u als eigenaar hoeft te doen is te zorgen dat de geregistreerde gegevens aangepast worden bij wijziging van adres of telefoonnummer. De eigenaresse van Snoes is een getalenteerd fotografe en heeft de behandeling van het chippen van Snoes van begin tot einde vastgelegd. Wil je meer foto's van haar zien? Kijk dan eens op http://www.maritquikfotografie.nl/

Snoes was in ieder geval heel stoer en gaf geen kik!


bottom of page